Boxsprings Zevenaar

Bent u op zoek naar een bed of een boxspring? Kijk dan eens in onze showroom nabij Zevenaar naar de bedden en boxsprings. In dit artikel gaan we in op de verschillen tussen deze soorten.

Bekijk boxsprings
Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze merken:

Waar bestaat een bed uit?

Een bed bestaat uit een bedframe, matras, bedbodem en onderpoten of dwarsbalken. Het bedframe is letterlijk de omarming van het matras en de bedbodem. De meeste bedframes in ons assortiment zijn gemaakt van hout. Voordelen van een bedframe zijn:

·       Gemakkelijk schoon te houden
·       Voegt sfeer toe aan de slaapkamer

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Waar bestaat een boxspring uit?

Een boxspring is een compleet geleverd slaapsysteem. Een boxspring werkt met veren in zowel het matras als de bedbodem dat zorgt voor optimaal comfort. Bij een boxspring kunt u ervoor kiezen om een topper te nemen. Dit is een zeer dun matras dat speciaal voor boxsprings is ontworpen. Voordelen van een boxspring zijn:

  • Het is een compleet bed
  • U kunt de boxspring naar eigen smaak verstellen
  • Compact
Bekijk boxsprings

Informeer bij anderen

U kunt altijd aan mensen in uw kring vragen wat hun ervaringen zijn met een bed of boxspring. Wat vinden zij belangrijk en wat zijn hun bevindingen? Op deze manier kunt u uiteindelijk voor uzelf de beste keuze maken. Een bed is immers een belangrijke investering. Daarnaast kunt u de bedden en boxsprings bekijken in onze showroom in Velp, op ongeveer 20 minuten rijden van Zevenaar.

 

Showroom bedden en boxsprings nabij Zevenaar

Onze showroom is gevestigd aan de Rozendaalselaan in Velp op nummer 15. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en het bekijken van bedden en boxsprings. Onze experts staan voor u klaar als u vragen heeft en kunnen u helpen bij het kiezen van een boxspring of een bed. Daarnaast kunt u in onze showroom alles vinden wat met slapen te maken heeft. Denk hierbij aan hoofdkussens, matrassen, dekbedden, slaapbanken en meer!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt ons bereiken op 026 3630067 of u kunt ons mailen op: velp@maassenvandenbrink.