Bedden

Bij Maassen van den Brink in Velp hebben we een breed scala aan bedden beschikbaar. We zijn sinds 1956 specialist in alles wat met wonen en slapen te maken heeft.

Maar voor wat voor bed moet u gaan? We hebben een aantal voordelen van reguliere bedden voor u opgesomd. We helpen u graag met het kiezen van een nieuw bed.

LEES OOK: Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuw bed?

Bekijk bedden
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek de best verkochte bedden bij beddenzaak Maassen van den Brink Velp
Bedden winkel

Voordelen van een regulier bed

Een gepast bed in uw slaapruimte is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust en een uitgerust gevoel in de ochtend. Een conventioneel bed beschikt over een aantal voordelen ten opzichte van een nieuwere en trendy soort bed. Oud en vertrouwd zeggen ze maar altijd. Hieronder een paar voordelen op een rijtje:

  • Lagere prijs dan andere modellen
  • Behoorlijk duurzaam
  • Minder hoge instap dan bijvoorbeeld een boxspring
  • Je ligt steviger in een regulier bed
  • Doordat de bedden uit elkaar kunnen worden gehaald zijn ze makkelijker vervoerbaar wanneer er bijvoorbeeld een verhuizing plaatsvindt.

 

Oftewel, genoeg pluspunten voor het aanschaffen van een regulier bed. Een herstellende nachtrust is natuurlijk ontzettend van belang voor een goede start aan de dag. Daarom zijn onze specialisten gedreven om het perfecte bed voor u te vinden.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Bezichtig onze bedden

Onze showroom zit aan de Rozendaalselaan 15 in Velp en is uitgerust met verschillende soorten bedden zoals onder andere boxsprings en reguliere bedden.

Maassen van den Brink’s inventaris van bedden is groot met verschillende kleuren, formaten en materialen. Ook alle bekende merken zoals Roya, Auping en Swissflex zijn aanwezig. Zo zorgen we ervoor dat we een hoogstaande kwaliteitsstandaard met onze producten kunnen garanderen. Onze medewerkers zijn deskundig en weten precies welk model bed goed aansluit op uw persoonlijke vraag.

Bekijk bedden

Showroom

Bezoek onze showroom en krijg een goede indruk door ons assortiment of neem contact op voor persoonlijke ondersteuning. Persoonlijk advies is onze kracht.

Check ons actuele aanbod via deze link.

Wim & Daan Maassen van den Brink

 

Contactgegevens

Rozendaalselaan 15
6881 KX Velp
velp@maassenvandenbrink.nl
026 3630067