Bedden Velp

Op zoek naar de juiste bedden in de omgeving van Velp? Om goed te slapen, is een goed bed essentieel. Maar wat is nu precies een goed bed? Dat is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Helaas is er geen eenvoudig antwoord. Ieder mens is anders en wat voor de één een goed bed is, is voor de ander een slecht bed. Het ligt dus allemaal aan de persoon. Onze experts in de bedden showroom in Velp kunnen u helpen bij het kiezen van het perfecte bed voor u. Toch zijn er een aantal dingen handig om vooraf over na te denken.

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!
Bedden winkel

Bekijk onze merken:

Afmetingen

 

De eerste vraag die u zich kunt stellen, is of u een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed wil. Beide bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Gemiddeld is de lengte van een bed 200 cm. Voor langere mensen is het aan te raden om een lengte van 210 of 220 cm te kiezen. Ook de breedte van bedden kunt u zelf bepalen. Voor een eenpersoonsbed is de standaard breedte 70 cm. Ook kunt u kiezen voor een eenpersoonsbed dat breder is. Bijvoorbeeld een breedte van 120 cm.

De standaardbreedte van een tweepersoonsbed is 180 cm. U kunt ook kiezen voor een langer of breder bed. Kijk op onze productpagina voor afmetingen die u graag wil. U bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom in Velp om de bedden in het echt te bekijken.

Om een goed matras te bepalen, verwijzen wij u naar dit artikel. In dit artikel leest u waar u op moet letten bij het kiezen van een goed matras. 

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Hoofdkussen

Naast de grootte van het bed en het type matras, zijn ook kussens erg belangrijk. Wij hebben verschillende soorten hoofdkussens in ons assortiment. Hier zit voor iedereen wel iets bij dat bij zijn of haar wens en stijl past. Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed hoofdkussen.

Bekijk matrassen

Bedden showroom Velp

In onze showroom in Velp kunnen wij u helpen met alles wat met bedden te maken heeft. Ook geven wij advies op maat zodat u het perfecte bed kunt kiezen. Kom gerust langs. Voor vragen kunt u altijd online contact met ons opnemen. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.