Matrassen Velp

Bent u op zoek naar comfortabele matrassen in de buurt van Velp? Bij Maassen van Den Brink bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met slapen en wonen te maken heeft. In onze winkel in hartje Velp vindt u de nieuwste trends op het gebied van slapen en wonen. Na het lezen van dit artikel weet u waar u op moet letten bij het kopen van een comfortabel matras.

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze merken:

Verschillende soorten comfortzones

Matrassen worden gemaakt van verschillende materiaalsoorten. De meeste materiaalsoorten matrassen zijn: koudschuim, traagschuim en pocketvering. Onze matrassen in Velp bestaan voornamelijk uit pocketvering.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Pocketvering matrassen Velp

Een pocketvering matras is eigenlijk een matras gevuld met stalen veren die zijn ingepakt in pockets. Deze pockets zorgen ervoor dat elke veer zich onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die op het matras wordt uitgeoefend. Hoe meer veren er in het matras zitten, hoe beter het matras zich kan aanpassen aan uw lichaamsvorm.

Bekijk matrassen

Comfortzones

Comfortzone betekent dat een matras uit verschillende zones bestaat. Deze zones zorgen voor een verschillende veerkracht van de pocketveren. Een matras moet ervoor zorgen dat uw wervelkolom in een zo natuurlijk mogelijke positie rust. Daardoor voelt u minder tegendruk op plaatsen waar u dat niet wilt en ligt u heerlijk comfortabel. Wij in Velp hebben matrassen met 3, 5, 7 of 9 comfortzones.

  • Bij een 3-zone matras is de comfortzone bij de heup verstevigd. Hierdoor zakt uw heup niet te ver weg in het matras en blijft uw rug recht. 
  • Een 5-zone matras richt zich vooral op de ondersteuning van schouders, heupen, nek en hoofd.
  •  Een 7-zone matras is zeer geschikt voor mensen die rugklachten hebben. Dit komt omdat het matras de minste druk in de rug biedt. Dit type matras richt zich op de schouders, heupen, nek, hoofd en taille.
  • Met een 9-zone matras worden ook de benen ondersteund. 

 

Voordelen van pocketmatrassen

Hieronder volgt een opsomming van de voordelen van pocketvering.

  •  Pocketmatrassen gaan lang mee
  • Omdat een pocketmatras koel en goed ventilerend is, is het een aanrader voor mensen die het snel warm hebben of veel transpireren
  • De comfortzones zorgen voor een goede drukverdeling