Matrassen

Geen enkel bed is compleet zonder een passend matras. Ongetwijfeld het belangrijkste onderdeel van een goed bed berust op het matras. Er zijn verschillende voorkeuren die de keuze in een matras kunnen bepalen. Hieronder vertellen we u daar meer over.

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze merken:

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van matrassen?

Een juist matras vinden vergt wat zorgvuldige overweging van meerdere aspecten. Het belangrijkste onderdeel is het materiaal waarvan het matras gemaakt is. Daarnaast zijn de prijs, levensduur, hygiëne, ventilatie, vochtregulatie, ventilatie en soort bedbodem zaken om rekening mee te houden. Hieronder een aantal tips:

 

Slaaphouding

  • Bent u een zijslaper? Dan zijn matrassen met verschillende comfortzones het advies Gebruik hiervoor de comfortzones ter hoogte van de heupen en schouders.
  • Slaapt u op uw rug? Dan kunt u het beste een matras nemen met lendensteun.

 

Temperatuur

  • Als u het snel warm in bed heeft en ‘s nachts vaak zweet kan een goed vochtdoorlatend matras een groot verschil maken.
  • Wanneer u het vaak koud in bed heeft kan koudschuim, traagschuim of latex in het matras helpen om beter te isoleren.
  • Gewicht
  • Wanneer u boven de 80 kilogram weegt, is het aan te raden om een wat harder matras te kopen.
  • Wanneer u lichter bent dan 80 kilogram is het beter om te gaan voor een zachter matras.

 

Allergieën

  • Wanneer u een allergie heeft raden we aan om een matras te nemen die goed ventileert.

 

Een matras moet dus zo goed mogelijk aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Een herstellende nachtrust is immers ontzettend belangrijk voor een goede start aan de dag. Daarom zijn onze specialisten gedreven om het perfecte matras voor u te vinden.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Bekijk onze matrassen

De showroom van Maassen van den Brink ligt aan de Rozendaalselaan 15 in Velp en bezit veel verschillende soorten matrassen zoals onder andere topmatrassen, natuurlatex matrassen en uiteraard ook de gebruikelijke matrassen.

Ons aanbod aan matrassen is ruim met diverse diktes, formaten en materialen. Ook zijn alle bekende merken zoals Auping, Avek en Swissflex aanwezig. Zo zorgt Maassen van den Brink ervoor dat er een hoogwaardige kwaliteitsstandaard gewaarborgd wordt. Onze experts zijn deskundig en weten precies welk matras goed aansluit op uw persoonlijke voorkeur

Bekijk matrassen

Showroom

Bezoek onze showroom en laat u informeren en adviseren over ons aanbod of neem contact op voor persoonlijke hulp. Wij zien u graag bij Maassen van den Brink

Bekijk ons huidige aanbod via de link.

Wim & Daan Maassen van den Brink

 

Contactgegevens

Rozendaalselaan 15
6881 KX Velp
velp@maassenvandenbrink.nl
026 3630067