Matrassen Zevenaar

Om goed te kunnen slapen is het hebben van een goed matras essentieel. Een slecht matras veroorzaakt rugklachten omdat u in de verkeerde houding slaapt met een onjuiste ondersteuning. Neem daarom een kijkje in ons matrassen assortiment in de omgeving van Zevenaar om de juiste matrassen te vinden. In dit artikel gaan we het hebben over waar u op moet letten bij het kiezen van een goed matras.

Bekijk bedden

Bekijk onze merken:

Rugklachten

Zoals hierboven beschreven, ontstaan rugproblemen vaak na of tijdens de slaap. Dit wordt veroorzaakt door een verkeerde houding en/ of onjuiste ondersteuning. Het is belangrijk dat uw rug in een natuurlijke en ontspannen houding ligt. Daarnaast is het belangrijk dat het matras u op de juiste manier ondersteunt. Om uw wervelkolom zo min mogelijk te belasten, is het belangrijk dat u in een rechte lijn slaapt. Dit is afhankelijk van de ondersteuning die het matras biedt, de hardheid van het matras en natuurlijk het hoofdkussen. Kom langs in onze showroom nabij Zevenaar om de juiste matrassen te bekijken

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Ondersteuning is alles

Iedereen slaapt in een andere houding. Als u een rugslaper bent, heeft u extra ondersteuning in de onderrug nodig. Het is belangrijk dat de schouders, het bekken en de billen in het matras kunnen wegzakken.

Bent u een zijslaper, dan is het belangrijk dat de schouders en heupen in het matras kunnen wegzakken. Het is belangrijk dat de taille en de nek niet te ver in het matras wegzakken.

Vooral voor mensen die wat meer gevormd zijn, is het belangrijk dat het matras uw lichaam goed ondersteunt. U kunt de matrassen bekijken in onze showroom in de buurt van Zevenaar.

Bekijk boxsprings

Tip: slaap nooit op je buik

Sommige mensen slapen op hun buik. Met deze houding dwingt u uw lichaam in een onnatuurlijke positie. Deze houding belast uw wervelkolom. Dit zal uiteindelijk rug-, nek- en/of schouderklachten veroorzaken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom in de buurt van Zevenaar om de matrassen te bekijken en om advies te vragen.