Matrassen in Duiven

Bent u op zoek naar matrassen in de buurt van Duiven? Dan bent u bij Maasen van den Brink aan het juiste adres. Wij bieden verschillende matrassen aan. In dit artikel leggen wij uit waar u op moet letten bij het kopen van het juiste matras. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten matrassen. Na het lezen van dit artikel weet u waar u op moet letten bij het kopen van een comfortabel matras.

Bekijk bedden

Bekijk onze merken:

Comfort Zones

Alles matrassen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Daarom kunt u kijken naar het type matras. De meeste soorten matrassen zijn koudschuim, traagschuim en pocketvering. Onze matrassen bestaan voornamelijk uit pocketvering. Op ongeveer 15 minuten rijden van Duiven vindt u een ruim assortiment aan matrassen in onze showroom! U bent van harte welkom om deze te bekijken onder het genot van een warme kop koffie of thee.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Pocketvering matrassen Duiven

Een pocketvering matras is een matras gevuld met stalen veren. Deze veren zijn verpakt in pockets. De pockets zorgen ervoor dat elke veer zich onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die op het matras wordt uitgeoefend. Hierdoor kan het matras zich aanpassen aan uw lichaamsvorm, gewicht en favoriete ligging.

Bekijk boxsprings

Comfortzones

Een matras bestaat uit verschillende zones en dat is de betekenis van een comfortzone. De zones zorgen voor verschillende veerkracht van de pocketveren. Het doel van een matras is om uw wervelkolom in een zo natuurlijk mogelijke positie te laten rusten. Dit resulteert in minder rug druk op plaatsen waar u dat niet wilt. Daarnaast is het de bedoeling dat u comfortabel ligt. We hebben matrassen met 3, 5, 7 of 9 comfortzones.

Bij een 3-zone matras wordt de comfortzone bij de heup versterkt. Het resultaat is dat u niet te ver wegzakt in het matras. Hierdoor blijft uw rug recht.

Bij een 5-zone matras ligt de nadruk op de ondersteuning van schouders, heupen, nek en hoofd.

Een 7-zone matras is zeer geschikt voor mensen met rugklachten. Het matras biedt de minste druk in de rug. Dit matras richt zich op de schouders, heupen, nek, hoofd en taille.

Bij een 9-zone matras worden tenslotte ook de benen ondersteund.