Matrassen in Dieren

Er bestaat niet zoiets als een beste matras. Iedereen heeft andere wensen, voorkeuren en behoeften voor een matras. In dit artikel vertellen we waar u op moet letten bij het kopen van een goed matras. Daarnaast kunt u verschillende soorten matrassen testen in onze showroom nabij Dieren.

Bekijk bedden

Bekijk onze merken:

Het aanbevolen matras voor rugslapers

Voor mensen die op hun rug slapen, is het belangrijk dat er extra ondersteuning is voor het hoofd, de wervelkolom en de nek. Een goed matras voor rugslapers biedt een stabiel ligoppervlak. Het is namelijk belangrijk dat de wervelkolom goed is gepositioneerd. Het is belangrijk dat een matras zich aanpast aan de vormen van het lichaam. Wij raden een pocketvering matras aan. Deze matrassen bieden een goede ondersteuning en zijn zeer comfortabel.

 

Het aanbevolen matras voor zijslapers

Voor zijslapers is het belangrijk dat de schouders, heupen en knieën goed in het matras wegzakken. Dit zorgt ervoor dat de slaper in een goede houding ligt. De hardheid van een matras is afhankelijk van het lichaamsgewicht. Iemand met een zwaarder lichaamsgewicht heeft een steviger matras nodig. Dit geeft de beste ondersteuning. Het is belangrijk dat een matras de contouren van de slaper volgt en ook voldoende ondersteuning biedt. U kunt verschillende matrassen uit ons assortiment testen in de buurt van Dieren. Ook kunt u onze specialisten om advies vragen.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Advies voor buikslapers

Ons advies is om zo min mogelijk op uw buik te slapen. Dit is namelijk de slechtste slaaphouding. Door op uw buik te slapen, belast u uw wervelkolom. Omdat u uw hoofd moet draaien om te ademen, kunnen hoofd- en nekklachten ontstaan. Daarnaast hebben buikslapers meer kans op gevoelloosheid in de handen en zenuwpijn. Bovendien neigt u sneller naar tandenknarsen als u op uw buik slaapt. Door op uw buik te slapen, zakt de natuurlijke curve van uw wervelkolom in. Dit kan resulteren in rugpijn.

Bekijk boxsprings

Matrassen showroom nabij Dieren

Bezoek onze showroom in de buurt van Dieren om de matrassen te testen. Wij bieden verschillende soorten matrassen aan. Daarnaast kunt u altijd advies vragen aan een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. Het adres van de showroom is Rozendaalselaan 15 in Velp. U kunt altijd contact opnemen via 026 3630067.