Boxsprings

Bij Maassen van den Brink in Velp beschikken we over een uitgebreid aanbod boxsprings van hoge kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Maassen van den Brink is sinds 1956 gespecialiseerd in alles wat met wonen en slapen te maken heeft

Maar waarom zou u kiezen voor een boxspring? Hieronder een aantal voordelen van boxsprings opgesomd. Ook krijgt u de mogelijkheid om ons assortiment in te zien.

Bekijk boxsprings
Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Bekijk onze merken:

Voordelen van boxsprings

Een boxspring in uw slaapkamer kent vele voordelen ten opzichte van een conventioneel bed. Bij een boxspring wordt vaak het frame en het matras in één keer geleverd. Handig als u een compleet nieuw bed nodig heeft. Hieronder een aantal extra voordelen van een boxspring:

  • Hoog ligcomfort
  • Duurzaam
  • Luxe uitstraling
  • Goede vochtregulatie en ventilatie
  • Minimale kans op beschadigingen
  • Geeft een gelijkmatige verdeling van lichaamsgewicht

 

Kortom, genoeg voordelen voor het halen van een boxspring. Een goede nachtrust is erg belangrijk voor een frisse start aan de nieuwe dag. Daarom zijn onze vakmensen gemotiveerd om de perfecte boxspring voor u te vinden.

Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze boxsprings

Onze showroom is gevestigd aan de Rozendaalselaan 15 in Velp en heeft verschillende soorten bedden zoals boxsprings en gebruikelijke bedden.

Ons aanbod van boxsprings is breed met verschillende kleuren, formaten en materialen. Alle bekende en kwalitatieve merken zoals Auping, Viking en Schramm zijn aanwezig.

Zo zorgen we ervoor dat we een uitzonderlijke kwaliteitsstandaard met onze producten kunnen garanderen. Onze experts zijn ervaringsdeskundig en weten precies welk model boxspring goed aansluit op uw wensen en behoeften.

Bekijk boxsprings

Persoonlijke ondersteuning?

Kom graag een keer langs in onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod of neem contact op voor persoonlijke ondersteuning.

U kunt ook zelf een kijkje nemen in ons aanbod via deze link.

Wim & Daan Maassen van den Brink

Contactgegevens

Rozendaalselaan 15
6881 KX Velp
velp@maassenvandenbrink.nl
026 3630067