Boxsprings Velp

Bent u op zoek naar een boxspring in de regio Velp? Wij, van Maassen van den Brink in Velp bieden verschillende boxsprings aan. In dit artikel bespreken we het verschil tussen een boxspring en een bed en waar u op moet letten bij de aanschaf van een boxspring.

Bekijk boxsprings
Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze merken:

Boxspring vs bed

Een veelgestelde vraag is wat het verschil is tussen een boxspring en een bed. Veel mensen halen deze types door elkaar en dat begrijpen wij heel goed. Toch is er een essentieel verschil tussen de twee en dat gaan wij u vertellen.

Een bed wordt gewoon verkocht als een losse bedombouw. U moet het zelf in elkaar zetten met een bijpassende lattenbodem en matras.

Een boxspring is een compleet geleverd slaapsysteem. U heeft geen apart matras nodig, die zit al in de bedbodem verwerkt. Bovendien is een boxspring vaak hoger dan een gewoon bed met bedbodem en matras. Ook zit er geen hard framewerk om de boxspring. Dit is bij een bed vaak wel het geval. In onze showroom in Velp kunt u verschillende boxsprings met elkaar vergelijken. Ook kunt u onze experts om advies vragen om de perfecte boxspring te kiezen.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Voorbereiding voor het aanschaffen van een boxspring

Er zijn enkele voorbereidingen die u kunt treffen als u van plan bent een boxspring te kopen. Bedenk eerst goed welke afmetingen u wilt voor de boxspring. Kiest u voor een eenpersoons boxspring of een tweepersoons?

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een boxspring. Vraag welke tips zij hebben. Welke ervaringen hebben zij met hun boxspring? De hardheid van het matras en wat voor topper vinden ze fijn?

De derde voorbereiding die wij aanraden is om vragen te bedenken. Welke dingen zijn u nog niet duidelijk en wat zou u nog willen weten? Schrijf deze vragen op, zodat u ze niet vergeet. Onze experts kunnen u helpen bij het beantwoorden van deze vragen. U kunt de boxsprings ook uitproberen in onze showroom in Velp. Ervaar welke boxspring u het meest comfortabel vindt.

Bekijk boxsprings

Neem contact op

Woont u in de omgeving Velp en wilt u meer weten over wat voor u kunnen betekenen voor boxsprings? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om een passend advies te geven. In onze showroom kunt u verschillende bedden en matrassen bekijken en testen. Zo vinden we samen de perfecte combinatie voor u. Voor vragen kunt u altijd online contact met ons opnemen. Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.