Boxsprings Overbetuwe

Wanneer u kiest voor bedden van Maassen van den Brink, kiest u voor ultiem slaapcomfort. Onze boxsprings in Overbetuwe bieden u het gevoel van rust en comfort. Door matrassen van merken zoals Auping en Avek kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen aan u. Naast boxsprings bieden we ook bedden met frames in Overbetuwe. Hierdoor hebben we een breed aanbod in bedden. Komt u bij ons langs in de showroom om matrassen en bedden te bekijken en testen? Dat kan aan de Rozendaalselaan 15 in Velp. 

Bekijk boxsprings
Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze merken:

Matrassen, kussens en dekbedden

Met alleen een bed is het plaatje niet compleet. Daarom bieden we bij Maassen van den Brink niet alleen boxsprings aan in Overbetuwe. We hebben alles om van uw bed een eigen plek te maken. Zo hebben we verschillende soorten en maten aan hoofdkussens en dekbedden. Daar hoort natuurlijk ook bedtextiel bij, dat hebben we ook. Bekijk ons aanbod op de website en kies de producten die bij u passen. Deze kunt u komen bekijken in onze showroom om het te ervaren.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Hoe kiest u het juiste bed?

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening houdt bij het aanschaffen van een bed. Hierbij speelt smaak een grote rol. Het bed moet natuurlijk wel mooi zijn en passen bij de uitstraling van uw woning. Daarnaast is het comfort en de stevigheid belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Kom eens kijken naar onze boxsprings in omgeving Overbetuwe.

Bekijk boxsprings

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze boxsprings in omgeving Overbetuwe? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Velp. Hier staan onze medewerkers voor u klaar met een passend advies of de juiste informatie. We voorzien u graag van een advies dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Zo vinden we samen het geschikte bed en matras voor uw situatie.