Boxsprings in Duiven

Bent u op zoek naar boxsprings in de regio Duiven? Dan bent u bij Maassen van den Brink aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd aan de Rozendaalselaan 15 in Velp, dat is zo’n 15 minuten rijden van Duiven. Wij bieden verschillende soorten boxsprings aan. Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe varianten boxsprings en daarom begrijpen wij dat het steeds moeilijker wordt om te kiezen. Om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid bent hebben wij drie tips voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u een goede keuze maken en heeft u straks de perfecte boxspring!

Bekijk boxsprings
Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!

Bekijk onze merken:

Tip 1: Let op de box

Er zijn verschillende soorten boxen voor een boxspring. Je hebt een harde box maar ook een zachte box. Het ligt eraan wat je de hoogste prioriteit geeft. Als je op zoek bent naar een relatief goedkope boxspring, dan raden wij een harde boxspring aan die bekleed is met een laag polyesther comfortschuim. Harde boxsprings zijn namelijk goedkoper dan zachte boxsprings. Door de laag polyesther comfortschuim is de boxspring toch comfortabel. Hecht u toch meer waarde aan kwaliteit dan raden wij u aan te kiezen voor een boxspring met pocketvering. Dit zijn namelijk zachte boxsprings. Wilt u kiezen voor een boxspring precies tussen hard en zacht in, dan adviseren wij de boxspring met Bonell veren. Dit omdat wij weten dat zij ons en dus onze klanten een goede kwaliteit voor een lagere prijs kunnen bieden. Bezoek onze showroom in de buurt van Duiven om de boxsprings te testen.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Tip 2: Besteed aandacht aan het matras

Om het juiste matras te kiezen, is het belangrijk om te kijken naar het gewicht. Wanneer de slaper meer dan 80KG weegt is het aan te raden om een stevig matras te kiezen. Weegt de slaper minder dan 80KG dan is het aan te raden om een medium tot zacht matras te kiezen. Dit omdat het matras dient om de juiste ondersteuning te bieden.

Bekijk boxsprings

Let op het uiterlijk

Ook de uitstraling van de boxspring is belangrijk. Welke past het beste bij uw slaapkamer? Dit is vooral een persoonlijke voorkeur en daarom raden wij u aan om hier van tevoren over na te denken. In onze showroom in de buurt van Duiven kunt u verschillende boxsprings ervaren. U kunt letten op het type box, het type matras en de uitstraling. Daarnaast helpen onze experts u graag bij het maken van een keuze die past bij uw stijl.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag.