Boxsprings in Arnhem

Op zoek naar boxsprings en woont u in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt onze showroom aan de Rozendaalselaan 15 in Velp (GLD). Hier kunt u gerust binnenlopen om onze boxsprings, bedden en alle andere benodigdheden te bekijken. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van een passend advies en de juiste informatie. We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Op deze manier vinden we de boxspring die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Bekijk boxsprings
Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek de best verkochte bedden bij beddenzaak Maassen van den Brink Velp

Topmatrassen, hoofdkussens, dekbedden en meer

U heeft een keuze gemaakt uit onze boxsprings in Arnhem. Daarbij horen natuurlijk ook andere benodigdheden zoals een topmatras, dekbed en hoofdkussen. Bij Maassen van den Brink bieden we alles om u te voorzien van het beste comfort voor uw nachtrust. Daarbij houden we ook rekening met de ventilatie van matrassen en bedden. Voor allergieën is het bijvoorbeeld belangrijk om dit te doen. Hiermee kunnen mogelijke klachten worden voorkomen.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Boxsprings in alle soorten en maten in Arnhem

Ieder lichaam is anders. Dat begrijpen we bij Maassen van den Brink. Daarom ondersteunen we u graag om het perfecte bed voor u te selecteren. Zo houden we rekening met lichaamsgewicht, lengte en type slaper. Op deze manier bepalen we welke stevigheid en welke samenstelling het bed moet hebben voor een optimale nachtrust. Bij een gewicht boven de 80 kilogram is het bijvoorbeeld aan te raden om voor een stevig matras te kiezen. De lengte van het bed moet aansluiten bij uw eigen lengte voor een optimale slaaphouding en nachtrust.

Bekijk boxsprings

Neem contact op

Heeft u vragen over onze boxsprings in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Velp. Hier staan onze adviseurs voor u klaar om u te voorzien van de juiste informatie of een passend advies. Zo zorgen we ervoor dat u het bed kiest dat bij u past.