Bedden Zevenaar

Bent u op zoek naar bedden in de regio Zevenaar? Dan bent u bij Maassen van den Brink aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten bedden aan. Lees dit artikel goed door om erachter te komen welk bed het beste bij u past. Daarnaast kunnen onze collega’s u altijd helpen met het uitzoeken van het perfecte bed voor u.

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!
Bedden winkel

Bekijk onze merken:

Soorten bedden

 

In onze showroom nabij Zevenaar (op zo’n kleine 20 minuten rijden) hebben wij veel verschillende soorten bedden staan. Bent u op zoek naar een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed? Ook kunt u denken aan de afmetingen van het bed. Wij hebben de standaard lengte en breedte voor een eenpersoons- en tweepersoons bed, maar u kunt ook kiezen voor een iets langer of breder bed. Het hangt allemaal af van uw wensen en behoeften. Wij raden u daarom aan om eerst te meten hoeveel ruimte u heeft in uw slaapkamer en op basis daarvan een keuze te maken om te bepalen welke maat u wilt.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Boxsprings

Wij bieden ook boxsprings aan. Boxsprings lijken erg op bedden, maar er zijn enkele verschillen. Een bed wordt verkocht als een los bedframe en daar hoort een los matras bij. Een boxspring is een compleet geleverd slaapsysteem. Het matras is vaak inbegrepen in de basis. Het enige wat u kunt toevoegen is een topper. Een topper is eigenlijk een heel dun top matrasje dat bij een boxspring geleverd kan worden. U kunt ook zonder topper slapen, maar dat raden wij niet aan. Dit laatste zal ook uw slaapcomfort niet verbeteren.

Bekijk matrassen

Bedden in onze showroom in de omgeving van Zevenaar

Op de Rozendaalselaan op nummer 15 kunt u onze showroom bezichtigen. Wij nodigen u van harte uit voor een kopje koffie. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van een bed dat bij u past. Zij geven u advies op maat en denken met u mee. Het is aan te raden om de vragen die u in gedachten heeft van tevoren op te schrijven. Zo weet u zeker dat u geen vragen vergeet.