Bedden Overbetuwe

Maassen van den Brink is gespecialiseerd in bedden in de omgeving van Overbetuwe. In onze ruime winkel in Velp vindt u de laatste trends op het gebied van slapen en alles wat hierbij komt kijken. Hiermee zorgen we ervoor dat we voor iedereen een passend aanbod hebben. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Onze adviseurs denken graag met u mee om het juiste bed te selecteren. 

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!
Bedden winkel

Bekijk onze merken:

Bedden en matrassen

 

Een matras is van groot belang wanneer u een nieuw bed gaat kiezen. Zo moet het de juiste stevigheid bieden voor een goede nachtrust. U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten bedden en matrassen in de regio Overbetuwe. Zo hebben we diverse soorten aan boxsprings en bedden staan in onze showrooms. Naast bedden hebben we ook hoofdkussens, bedtextiel en dekbedden in verschillende maten. Hiermee bieden we alles om een optimale nachtrust te hebben. 

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Beddengoed voor u

Bent u naast bedden op zoek naar geschikt beddengoed voor uw bed in de regio Overbetuwe? Dan hebben we bij Maassen van den Brink verschillende soorten en maten beddengoed en matrassen. We hebben de volgende soorten beschikbaar om u te voorzien in uw wensen en behoeften. 

 

  • Hoofdkussens naar uw wens en behoefte
  • Dekbedden in verschillende soorten en maten
  • Bedtextiel naar uw smaak
  • Bedbodems
  • Topmatrassen
Bekijk matrassen

Belang van een goed matras

Uw matras moet goed aansluiten op uw lichaam om lichamelijke klachten te voorkomen. U moet de juiste houding kunnen aannemen wanneer u in bed ligt. Kies daarom een matras met de juiste stevigheid en het beste comfort voor u. 

Wilt u meer weten over onze bedden in de regio Overbetuwe? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een geschikt bed of beddengoed. We voorzien u zo snel mogelijk van de juiste informatie of een advies op maat.