Bedden in Bemmel

Bent u op zoek naar bedden in de regio Bemmel. Dan bent u bij Maassen van den Brink aan het juiste adres! Wij bieden alle producten aan die met slapen te maken hebben. Van bedden tot hoofdkussens. In dit artikel ontdekt u waar u op moet letten bij het kopen van een bed, textiel en hoofdkussens. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten. Met deze tips ga je goed voorbereid een bed kopen.

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!
Bedden winkel

Bekijk onze merken:

Tip 1: Surf het internet af

Bekijk de verschillende mogelijkheden op het internet als het gaat om slapen. Door eerst zelf het internet af te surfen, heb je al een bepaald idee van wat je graag zou willen hebben. Dit brengt je weer een stapje dichter bij je doel.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Tip 2: Een bed of een boxspring

Allereerst is het belangrijk om het verschil te weten tussen een bed en een boxspring. Een bed bestaat uit een los basisstuk met lattenbodem en los matras. Een boxspring bestaat uit een compleet slaapsysteem. Een boxspring is eigenlijk een doos op poten. In deze box zitten metalen veren. Daarom heeft een boxspring geen matras nodig. Toch wordt er vaak nog een topper gebruikt. Dit is een zeer dun matras. In onze showroom nabij Bemmel kunt u bedden met boxsprings vergelijken en testen.

 

Tip 3: Afmetingen

Bepaal voor uzelf welke afmetingen u wilt. Wilt u een eenpersoonsbed of gaat uw voorkeur uit naar een tweepersoonsbed? Wilt u de standaard afmetingen of juist iets kleiner of groter? Dit zijn allemaal belangrijke factoren. In het algemeen is de juiste lengte van een bed 20 cm langer dan uw eigen lengte. De breedte van het bed wordt bepaald door uw lichaamsbouw en schouderbreedte. Hierbij geldt: hoe breder u bent, hoe breder uw matrassen moeten zijn.

Bekijk matrassen

Bedden showroom nabij Bemmel

Wij nodigen u van harte uit om naar onze showroom te komen. In onze showroom in de buurt van Bemmel bieden wij verschillende soorten bedden aan. Hier kunt u onze experts om advies vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!