Bedden Arnhem

Bij Maassen van den Brink bieden we een breed aanbod aan bedden in Arnhem. Sinds 1956 zijn we al een begrip in de omgeving Arnhem in alles wat met wonen en slapen te maken heeft. Maar wat voor bedden zijn er en welke eigenschappen zijn voor u van belang? Hieronder leggen we een aantal van de voordelen van verschillende soorten bedden uit. U kunt ook alvast ons assortiment bekijken op de website of langskomen in onze showroom.

Bekijk matrassen
Neem contact op met Maassen van den Brink Bedden in Velp
Ontdek onze best verkochte bedden!
Bedden winkel

Bekijk onze merken:

Het profijt van gebruikelijke bedden

Een passend bed in de slaapkamer is uiteraard erg belangrijk voor een herstellende nachtrust en een frisse start van de dag. Veel gebruikelijke bedden beschikken over een aantal pluspunten. Hieronder sommen we de belangrijkste voordelen voor u op.

  • Minder hoog prijskaartje ten opzichte van andere soorten
  • Erg duurzaam
  • Lagere instaphoogte dan bijvoorbeeld een boxspring
  • Een regulier bed ligt steviger, goed als je wat zwaarder bent of met iets als rugproblemen kampt
  • Omdat bijvoorbeeld houten of ijzeren bedden kunnen worden gedemonteerd zijn ze simpeler te vervoeren wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen

 

Er zijn genoeg voordelen van het halen van reguliere bedden. U geeft bij onze slaapexperts simpelweg aan wat uw wensen en behoeften zijn. Zij zullen u helpen met het vinden van het perfecte bed.

Bedden en matrassen bij Maassen van den Brink

Bekijk onze bedden in Arnhem

De Maassen van den Brink winkel bevindt zich op de Rozendaalselaan 15 in Velp. We hebben verschillende soorten bedden in Arnhem zoals onder andere boxsprings.
Maassen van den Brink’s inventaris van bedden in Arnhem is groot met verschillende materialen, formaten en kleuren. Ook alle kwalitatieve merken zoals Roya, Auping en Swissflex zijn aanwezig. Zo garandeert Maassen van den Brink een hoogstaande kwaliteitsstandaard. Onze slaapexperts weten goed welk bed past en aansluit bij uw individuele behoeften.

Bekijk matrassen

Bezoek onze showroom

Bekijk het aanbod of neem contact op voor persoonlijke ondersteuning. Maatwerk is onze kracht.

Check ons actuele aanbod via deze link.

 

Contactgegevens

Rozendaalselaan 15 

6881 KX Velp

velp@maassenvandenbrink.nl

026 3630067