PVC Vloeren

Maassen van den Brink heeft de volgende PVC leverancier in huis: MODULEO en THERDEX. De ene PVC vloer is de andere niet. De opbouw van de verschillende lagen van de strook PVC bepaalt de kwaliteit en hier zit een groot verschil in. Wij willen dat als de vloer gelegd is u er geen omkijken meer naar hebt en hier heelveel jaren plezier van hebt. Daarvoor vind u bij ons enkel hoogwaardige PVC vloeren.

  • PVC Stroken
    Een flexibele strook pvc die aan de vloer wordt verlijmd dit kan recht maar ook in visgraat.
  • PVC Tegels
    Zelfde principe als de PVC Stroken alleen de tegel veriant is er vaak in een steen uistraling dus heeft een tegelvloer met het gemak van een PVC vloer.
  • Click PVC
    Zelfde principe als een laminaat vloer dus goed zelf te leggen en goed toe te passen in ruimtes met een geluidnormering.

PVC vloeren nemen steeds meer de traditionele houten vloeren over. Dit vanwege het gemak in onderhoud en duurzaamheid. Daarbij zijn de huidige PVC vloeren niet meer van echt hout te onderscheiden. Dit door de houtnerf en groeven die zo zijn nagebootst dat u het verschil niet meer ziet en voelt. Wij hebben grote PVC vloer stalen in onze winkel hangen zodat u gelijk kan zien welke vloer bij u past.

 

MODULEO CLASSIC OAK
MODULEO COUNTRY OAK
Moduleo PVC Visgraat XL

Ondervloeren

PVC Vloeren moeten op een volledig egale vloer komen te liggen. Dit kan op een aantal manieren. De meest voorkomende is dat wij doormiddel van egalisatiemiddel alles vlak maken waarna wij de vloer rechtstreeks erop verlijmen. De andere manier is een ondervloer van Jumpax eronder te leggen dit zijn mdf platen met tevens een isolatielaag eronder en vult tevens kleine oneffenheden in de vloer op. De Pvc vloer wordt dan verlijmd op deze platen.

Contact