L Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa.

Bekijk alle producten

Sofa-Bed Bedbanken

Sofa-bed biedt u een ruime keus uit verschillende modellen slaapbanken welke niet meteen als slaapbank gezien worden. Dit komt door het uiterlijk van de banken, waarbij het matras wordt geïntegreerd in het zitgedeelte van de bank. De banken zijn zo vormgegeven dat u ze moeiteloos kunt inpassen in vrijwel elk interieur en met een eenvoudige handeling tovert u de bank om in een comfortabele slaapplaats.

De Sofa-bed slaapbanken zijn er in verschillende maatvoeringen en verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. Daarnaast kunt u zelfs het matrastype zelf bepalen, van latex- tot pocketveermatras.

Daar Sofa-bed een zeer uitgebreide collectie slaapbanken heeft, zijn wij niet in staat om alle modellen te tonen in onze showroom. Uiteraard kunnen wij elk model Sofa-bed leveren.

Bekijk hier alle Sofa Bed bedbanken