Bece raamdecoratie.

 

Bekijk alle producten

Bece Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Bece Rolgordijnen

Bece Duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.

Bece Duo rolgordijnen

Bece Horizontale jaloezieën

Onsterfelijk: de aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.

Bece Horizontale jaloezieën

Bece Plisségordijnen

Met plisségordijnen kun je iedere dag een ander raam creëren. Hoe leuk is dat? Maar je kunt er nog zoveel meer mee: ze zijn de ideale oplossing voor bijzondere ramen en hebben ook nog eens handige functionele eigenschappen.

Bece Plisségordijnen

Bece Dupligordijnen

Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

Bece Dupligordijnen

Bece Verticale jaloezieën

Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ideaal als je ongestoord wilt genieten van een luie middag op de bank.

Bece Verticale jaloezieën

Bece Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. En dat is ook niet gek: ze zijn echte sfeermakers, makkelijk in gebruik en kleden een ruimte aan. Een krachtige combinatie die je wilt zien. Ontdek de collectie vouwgordijnen van bece®.

Bece Vouwgordijnen

Bece Gordijnen

Met gordijnen wordt ieder kamer mooier. Ze zijn super sfeervol, heerlijk aaibaar, makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in talloze kleuren, transparanties en stoffen. Hierdoor passen ze bij iedere smaak en woonstijl.

Bece Gordijnen

Bece Vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. Geopend lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie en gesloten op een plisségordijnen. Met de vlinderjaloezie kun je op ieder moment van de dag het licht filteren zoals jij dat wilt.

Bece Vlinderjaloezieën

Bece Paneelgordijnen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Bece Paneelgordijnen