Loft 79 heeft een ruime keuze aan gordijnstoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema’s basic, modern en landelijk. Uiteraard aangevuld met een collectie hoogwaardige uni gordijnstoffen die qua kleur en materialiteit perfect te combineren zijn.

Bekijk alle producten

Loft 79 Gordijnen

Denk bij gesloten gordijnen bijvoorbeeld aan een dichte linnen, velours of zelfs verduisterend. Denken we nog functioneler, dan biedt Loft 79 ook een uitgebreide vlamvertragende collectie gordijnstoffen aan, geschikt voor projecten. Waarbij we nog graag vermelden dat Loft 79 ook vouwgordijnen in het assortiment heeft en een groot deel van de collectie dus ook geschikt is om als vouwgordijn verwerkt te worden.

Loft 79 Gordijnen

Loft 79 Inbetween Gordijnen

De Loft 79 collectie kent diverse doekgradaties. Van dicht, bijna verduisterend en afgesloten tot licht en luchtig, met maximale doorkijk en dat resulteert in meer of minder lichtinval. Gordijnen die naast afsluiten ook licht doorlaten noemen we de zogenaamde transparante gordijnen of ‘in betweens’. Het woord zegt het al, qua afsluiten of lichtdoorlaatbaarheid zitten ze een beetje er tussen in, en dat met een knipoog.

Loft 79 Inbetween Gordijnen

Loft 79 Vitrage

Transparante gordijnen laten licht door en zijn ideaal voor een open ruimte waar we het zicht naar buiten als fijn ervaren. Transparante gordijnen bieden dan enerzijds een vorm van privacy, anderszijds ook het prettige van licht en lucht.

Loft 79 Vitrage