Swissflex lattenbodems en matrassen

Swissflex lattenbodems en  matrassen bij Maassen van den Brink in Velp / Arnhem.

Al vanaf het ontstaan van onze beddenafdeling neemt Swissflex een vooraanstaande positie in binnen ons assortiment. Waarom? Omdat geen enkele andere leverancier van lattenbodemsystemen zo veel aandacht besteedt aan rugcorrectie, ondersteuning, ventilatie en innovatie. Met de aankoop van een Swissflex slaapcombinatie krijgt U een bed dat aan al uw slaapwensen voldoet en u ’s nachts ongemerkt ondersteunt. Na een goede nachtrust wordt u energiek wakker.

Persoonlijk slaapadvies

U vindt hier een impressie van wat Swissflex te bieden heeft, maar er gaat natuurlijk niets boven een persoonlijk slaapadvies. Komt u daarom binnenkort eens langs, zodat wij u alles kunnen vertellen over de Zwitserse degelijkheid van Swissflex.

Bekijk en probeer Swissflex lattenbodems en matrassen

In onze showroom in Velp / Arnhem hebben een grote collectie van Swissflex matrassen en lattenbodems voor u overzichtelijk staan, laten wij u graag alle mogelijkheden zien en helpen wij u graag bij de keuze van de juiste Swissflex matras en/of lattenbodem.

Bekijk alle producten

Swissflex Swissbox

Nieuw in het Swissflex assortiment is de Swissbox. Een boxspring met de eigenschappen van een Swissflex lattenbodem. Swissflex is de eerste leverancier die een lattenbodem heeft verwerkt in een boxspring bed.

Wenst u een bed met de uitstraling van een boxspring maar met het uitmuntende ligcomfort van een Swissflex lattenbodem? Dan is dit uw bed!

Bekijk hier de Swissbox

Swissflex matrassen

De Swissflex matrassen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Niet alleen de materialen die gebruikt worden in Swissflex matrassen zijn van de meest hoogwaardige kwaliteiten, ook de afwerking van de matrassen is van bijzonder hoge kwaliteit.

Door het gebruik van de meest hoogwaardige schuimen, zuivere natuurlatex, Geltex inside en Merino scheerwol wordt de kwaliteit van uw nachtrust gewaarborgd.

Bekijk hier alle Swissflex matrassen

Swissflex
lattenbodems

Voor een goede en gezonde nachtrust is een bed-systeem wat zich aanpast naar uw lichaams-houding en contouren van essentieel belang.

Een Swissflex lattenbodem helpt u daarbij. De samenwerking tussen de Swissflex lattenbodems en Swissflex matrassen, zorgen ervoor dat in welke positie u ook slaapt, het systeem zich altijd zo aan u aanpast dat een goede drukverdeling en ondersteuning zijn gegarandeerd.

Hierdoor wordt het lichaam volledig gedragen en zal u uitgeruster wakker worden.

Het voor Swissflex zelf regulerende verings- comfort is daarbij de standaard.

Swissflex heeft meerdere typen lattenbodems in de collectie, verkrijgbaar in vele maatvoeringen en verstelbaar mogelijkheden van vlak, handverstelbaar tot geheel elektrisch verstelbaar.

Bekijk hier alle Swissflex lattenbodems

Swissflex bedden

Binnen de Swissflex collectie zijn er verschillende mogelijkheden voor bed ledikanten.

Wenst U een gestoffeerd of juist een houten ledikant? Beide zijn mogelijk.

In onze showroom kunt U de verschillende mogelijkheden bekijken.

Swissbox bedden

Swissflex kussens

Ergonomisch gevormde kussens van Swissflex staan voor perfect slaapcomfort.

De diverse kernvarianten bieden daarnaast drukverlaging voor gevoelige plekken en maximale ondersteuning voor hoofd en nek.

Bekijk hier alle Swissflex hoofdkussens

Swissflex accessoires

Wilt u uw Swissflex bed compleet maken met een of meerdere accessoires?

Swissflex biedt u diverse mogelijkheden zoals:

  • nachtkastjes
  • lampjes
  • hoofdborden
Bekijk hier alle Swissflex accessoires

Bezoek de Swissflex website