Schramm boxsprings en matrassen 

Schramm boxsprings en matrassen bij Maassen van den Brink Velp / Arnhem.

Schramm, een traditioneel Duits familie bedrijf maakt al drie generaties lang boxsprings en matrassen van een uitmuntende kwaliteit voor een luxe slaapcomfort, dat voortdurend verder ontwikkeld wordt. Bij Schramm zijn ze vanaf 1923 tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan het ambacht. Schramm is en blijft een van de steeds zeldzamer wordende familiebedrijven in Duitsland. Vakkundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en discipline vormen de stabiele onderdelen van een veeleisende productieketen, waarvan het geperfectioneerde resultaat uiteindelijk het label ‘SCHRAMM’ mag dragen

Laat u inspireren in onze Schramm studio

In onze Schramm studio krijgt u een duidelijke indruk van wat de mogelijkheden zijn binnen het assortiment van Schramm. Of u nou op zoek bent naar een bed ledikant, boxspring of matrassen, in onze Schramm studio vindt u diverse opstellingen en adviseren wij u graag om het bed van uw dromen samen te stellen.

Bekijk alle producten
Schramm-boxsprings-matrassen-maassen-van-den-brink

Schramm bedden & boxsprings

Het Schramm assortiment bestaat uit vele verschillende boxsprings en bed ledikanten. U stelt uw eigen Schramm slaapsysteem samen, waarbij u de keuze heeft uit vele stoffen, hoofdborden, boxspring varianten en poten.

Dit alles wordt voor u met de hand vervaardigd uit de mooiste materialen en met de grootste precisie in de Schramm fabriek in Duitsland.

Kiest u voor een traditionele boxspring look of voor een ledikant met daarin een boxspring bodem? Alles is mogelijk.

Bekijk hier de Schramm boxsprings en bedden

Schramm matrassen

Bent u toe aan het beste matras?

De Schramm matrassen collectie bestaat uit meerdere soorten matrassen. In onze showroom hebben wij voor u Schramm matrassen in meerdere uitvoeringen en hardheden.

Schramm matrassen worden met de hand vervaardigd met alleen de kwalitatief meest hoogwaardige producten, hetgeen uw nachtrust zeker ten goede komt.

Oven verharde veren, natuurlijke materialen en de gepatenteerde schouder opvang zorgen niet alleen voor een uitmuntend ligcomfort, maar ook voor een langere levensduur ten opzichte van andere fabrikanten.

Bekijk hier de Schramm matrassen
Schramm-matrassen-maassen-van-den-brink
Schramm-boxsprings-matrassen-maassen-van-den-brink

Schramm bedbodems

De kort geveerde Schramm bedbodem vormt de basis van iedere Schramm boxspring. Deze boxspring bodems zijn verkrijgbaar als inleg bodem, te gebruiken in een bed ledikant of als volwaardige boxspring.

De verende Schramm ondermatras vangt de bewegingsenergie op over het gehele oppervlak op en absorbeert de druk gelijkmatig. Ook in de bedbodems maakt Schramm geen concessies in de gebruikte materialen, om zo de beste nachtrust te kunnen bieden.

Schramm bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel vlakke, hand verstelbare danwel in 10 elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Bekijk hier de Schramm bedbodems

Schramm topmatrassen

Schramm heeft in haar collectie diverse soorten topmatrassen, verkrijgbaar in alle bedmaten.

In onze showroom vindt u de Lotus 10 topmatras en de Divina topmatras.

Bekijk hier de Schramm topmatrassen
Schramm-topmatras-maassen-van-den-brink

Bezoek de Schramm website