De gordijnen van Arnhem

Gordijnen Arnhem

Bent u op zoek naar een nieuwe exclusieve gordijnen in Arnhem ? Dan bent u bij Maassen van de Brink in Arnhem/Velp aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie van alle gerenommeerde merken waaronder JAB Anstoetz, De Ploeg, Kendix, Artelux, Loft 79, ADO en nog veel meer. Gordijnstoffen in breed scala aan dessins en verschillende type stof velours, katoen, zijden etc. Op onze website kunt u een groot gedeelte zien van onze collectie merken gordijnstoffen maar komt u gerust langs in onze winkel in Arnhem/Velp.

Gordijnen op maat

Wij meten de gordijnen zelf op en monteren alles met onze eigen stoffeerders. Bij het meten kunnen wij goed de situatie bekijken wat er mogelijk is. Hier houden wij rekening met de specifieke wens van de klant.
Gordijnen met enkele, vlinder of wave plooi grote/kleine zoom en hoe moet het gordijn vallen. Daarbij natuurlijk rekening houden met ophanging hiervan. Worden de gordijnen opgehangen aan gordijnrails of zijn gordijnroedes toch mooier? Tevens kunnen wij ook de gordijnrails elektrisch leveren zodat u deze enkel met afstandsbediening of tablet kan bedienen.

Naast binnen gordijnen hebben wij een grote collectie binnen zonwering van onder andere de merken: LUXAFLEX, VEROSOL, BeCe.

Wij u geven u graag advies in onze winkel of neem contact met ons op!

Wij leveren onze gordijnen in Arnhem en omstreken. Dus of u nou woonachtig bent in Arnhem, Velp, Rheden, Oosterbeek, Dieren, Doesburg, Doorwerth, Huissen, Bemmel, Gendt u kunt bij ons terecht.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Bekijk alle producten