De beddenzaak in de regio Huissen

Beddenzaak Huissen

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring, bed, matras of nieuw hoofdkussen ? Een goed bed is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Aan welke eisen het bed moet voldoen, hangt voornamelijk af van jouw wensen én jouw slaapwijze. Het belangrijkste is echter comfort. Door het juiste advies vinden wij het bed dat het beste bij u past. Bent u op zoek naar een nieuw bed? Kies dan voor Maassen van den Brink, dé beddenzaak van Arnhem en omstreken. Wij hebben een grote collectie van alle gerenommeerde merken waaronder AUPING, SCHRAMM, SWISSFLEX, AVEK, VIKING, ROYAL DREAM, SILVANA, ESSENZA, CASSENZ en nog veel meer. Op onze website kunt u een groot gedeelte zien van onze collectie bedden maar komt u gerust langs in onze winkel.

Matrassen

Maassen van den Brink heeft een enorm ruim assortiment aan  matrassen van de hoogste kwaliteit. Bekijk hier een greep uit het aanbod daarbij hebben wij nog een ruim assortiment aan topmatrassen.

En naast bedden en matrassen vind je bij Maassen van den Brink nog veel meer producten! Als echte beddenwinkel vind je bij ons natuurlijk ook bedden, boxsprings, beddengoed, hoofdkussens, lattenbodems

Wij geven u graag advies in onze winkel of neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Bekijk alle producten