Therdex PVC vloeren

Na vandaag weer een mooie visgraat vloer gelegd te hebben van het merk Therdex vonden wij het tijd om een mooi stukje te schrijven over dit merk. Therdex PVC vloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden. Met een groot assortiment aan kleuren en patronen: recht, visgraat of hongaarsepunt zit er voor ieder wel een geschikte vloer bij. Daarbij is bijvoorbeeld de visgraat motief te krijgen in klein formaat 60 x 15 cm (zie foto) maar ook in XL 23 x 122 cm (zie foto) Maar uiteraard ook gewoon in rechte pvc stroken te krijgen in vele breedtes en lengtes. PVC vloeren van Therdex zijn onderhoudsarm en hebben standaard 15 jaar garantie. De collectie van de pvc is opgebouwd uit de volgende type: basic, chevron, design, herringbone, loose lay, originals, premium, regular, xstralong. Wij hebben de gehele collectie zichtbaar in onze winkel.